Ανεμιστήρας οροφής με πτερύγια που ανοίγουν αυτόματα. Φωτιστικό & Ανεμιστήρας σε 1 κίνηση.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Ιδιαίτερη αξιόπιστη ποιότητα καλοσχεδιασμένων και πρωτότυπων μοντέλων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του οικιακού όσο και του επαγγελματικού κλιματισμού. Με ευκολία στην εγκατάσταση και με ειδικά τηλεκοντρόλ για ρύθμιση της έντασης αέρα. Ήρθε ο καιρός "Να πάρουν τα μυαλά μας... αέρα!"

Περισσότερα...

Νέο Προϊόν
Καλοκαίρι

Ηλιακή Ντουζιέρα.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Δωρεάν ζεστό νερό από τον ήλιο, πρακτική και οικονομική λύση για το εξοχικό σας, για τον κήπο σας, τη παραλία, για κάμπινγκ κ.α ώστε να μη στερηθείτε τις ανέσεις όπου και να είστε !!! Συλλέγει τη θερμότητα για ζεστό νερό ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό και την κατασκευή του.

Περισσότερα...

Νέο
Προϊόν

Στογγυλό τραπέζι BAR STOOL με πραγματική φλόγα/Τζάκι

BAR STOOL BAR STOOL

Το στρογγυλό τραπέζι από τη HYDROFUN είναι μια ιδανική λύση για τις παρέες που θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους γύρω απο την ομοιόμορφη φλογα. Είναι ιδανικό για καφετέριες, μπαράκια, εξοχικά και οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου μπορείτε να βρεθείτε έξω με την παρέα σας.
Το τζάκι υγραερίου που βρίσκεται ενσωματωμένο με το τραπέζι, προσφέρει ζεστασιά και αίσθημα φιλοξενίας. Οι νύχτες σας θα επεκταθούν με ένα ευχάριστο και ελκυστικό τρόπο.

Περισσότερα...

Νέο Προϊόν
Χειμώνας

Απόρρητο

Συλλογή προσωπικών στοιχείων

Η εταιρεία συλλέγει τα ακόλουθα στοιχεία από τους χρήστες που επισκέπτονται την Ιστοσελίδα:
• Αριθμητική διεύθυνση IP
• Πρόγραμμα περιήγησης (browser)
• Χώρα (μέσω της IP)

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν απλούς χρήστες χωρίς να έχουν εγγραφεί. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης εγγραφεί στην ιστοσελίδα συλλέγονται επιπλέον τα παρακάτω στοιχεία:
• Ονοματεπώνυμο
• Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)
• Στοιχεία παραγγελιών όπως διεύθυνση, ταχ.κώδικας κ.λπ.


Εμπιστευτικότητα στοιχείων
Η Εταιρεία ΔΕΝ πρόκειται να διαθέσει τα στοιχεία σας σε κανέναν τρίτο και μένουν απόλυτα εμπιστευτικά στους Servers (διακομιστές) της Εταιρείας. Για κανέναν διαφημιστικό λόγο δεν πρόκειται τα στοιχεία σας να δοθούν σε τρίτους. Τα στοιχεία σας τηρούνται στην βάση δεδομένων μας για λόγους ασφαλείας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά βάση της Εθνικής Νομοθεσίας.


Η Εταιρεία συμμορφώνεται με βάση το καθεστώς ασφαλείας όσον αφορά τη συλλογή, χρήση και διατήρηση δεδομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελληνική νομοθεσία.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η παρακάτω περίπτωση:
Όταν πιστεύουμε ότι η πρόσβαση, χρήση, διατήρηση ή αποκάλυψη τέτοιων στοιχείων απαιτείται εύλογα για (α) τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, κανονισμούς, νομικές διαδικασίες ή κυβερνητικές απαιτήσεις, (β) την εφαρμογή των ισχυόντων Όρων Παροχής Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης πιθανής παραβίασης των όρων αυτής, (γ) τον εντοπισμό, την αποτροπή ή άλλως αντιμετώπιση υποθέσεων απάτης, ασφαλείας ή τεχνικά προβλήματα ή (δ) την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή ασφάλειας της Εταιρείας, των χρηστών ή του κοινού όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία.


Η παραπάνω δήλωση συμμορφώνεται πλήρως με βάση την Εθνική Νομοθεσία περί Προσωπικού Απορρήτου, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο.

© 2012 - 2024 hydrofun.gr. All Rights Reserved.
Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την WEBMAZE