Ανεμιστήρας οροφής με πτερύγια που ανοίγουν αυτόματα. Φωτιστικό & Ανεμιστήρας σε 1 κίνηση.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Ιδιαίτερη αξιόπιστη ποιότητα καλοσχεδιασμένων και πρωτότυπων μοντέλων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του οικιακού όσο και του επαγγελματικού κλιματισμού. Με ευκολία στην εγκατάσταση και με ειδικά τηλεκοντρόλ για ρύθμιση της έντασης αέρα. Ήρθε ο καιρός "Να πάρουν τα μυαλά μας... αέρα!"

Περισσότερα...

Νέο Προϊόν
Καλοκαίρι

Ηλιακή Ντουζιέρα.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Δωρεάν ζεστό νερό από τον ήλιο, πρακτική και οικονομική λύση για το εξοχικό σας, για τον κήπο σας, τη παραλία, για κάμπινγκ κ.α ώστε να μη στερηθείτε τις ανέσεις όπου και να είστε !!! Συλλέγει τη θερμότητα για ζεστό νερό ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό και την κατασκευή του.

Περισσότερα...

Νέο
Προϊόν

Στογγυλό τραπέζι BAR STOOL με πραγματική φλόγα/Τζάκι

BAR STOOL BAR STOOL

Το στρογγυλό τραπέζι από τη HYDROFUN είναι μια ιδανική λύση για τις παρέες που θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους γύρω απο την ομοιόμορφη φλογα. Είναι ιδανικό για καφετέριες, μπαράκια, εξοχικά και οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου μπορείτε να βρεθείτε έξω με την παρέα σας.
Το τζάκι υγραερίου που βρίσκεται ενσωματωμένο με το τραπέζι, προσφέρει ζεστασιά και αίσθημα φιλοξενίας. Οι νύχτες σας θα επεκταθούν με ένα ευχάριστο και ελκυστικό τρόπο.

Περισσότερα...

Νέο Προϊόν
Χειμώνας

Η Εταιρεία

Η Hydrofun (HYDROFUN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΕ - ΑΦΜ: 099974213) ιδρύθηκε το 1999. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή και εμπορία προϊόντων ψύξης και θέρμανσης εξωτερικών χώρων, όπως συστήματα ψεκασμού υψηλής πίεσης και θερμαντήρες αερίου. Η εταιρεία εισάγει επίσης προϊόντα ψύξης και θέρμανσης όπως κλιματιστικά και τζάκια αερίου, καυστήρες και ανεμιστήρες αερισμού. Επίσης αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων LPG και φυσικού αερίου χαμηλής και μεσαίας πίεσης.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι στο Περιστέρι και από το 2005 ακολουθώντας μία μεγάλη επένδυση από τους μετόχους της, έχει στην ιδιοκτησία της εργοστάσιο στην Κίνα, για την παραγωγή και συναρμολόγηση των συστημάτων ψύξης και θέρμανσης που εμπορεύεται.

      

   

 

 

Τα προϊόντα και τα εγκατεστημένα συστήματα της Hydrofun βρίσκονται σε πολλά μέρη, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ μπαρ, θερμοκήπια, στέγαστρα κλπ.

Η εταιρεία επίσης εξάγει πολλά από τα προίόντα της στο εξωτερικό, όπως στην Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Σερβία, Ιρλανδία, Γερμανία, Τουρκία, Ιράν και Ινδία.

Η Hydrofun έχει αναλάβει πολλές εγκαταστάσεις, όπως στους Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, στον ΟΣΕ, στα ξενοδοχεία Grand Bretagne, Hilton, Regency, κλπ.

Συμμετέχει ετήσιως σε εκθέσεις όπως η HORECA και Climatherm στην Αθήνα, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Διεθνής Έκθεση στο Dubai και η Canton Fair Κίνας.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποίηση ISO 9001:2000 και κατέχει πατέντες συστημάτων κλιματισμού εξωτερικών χώρων.

 

© 2012 - 2024 hydrofun.gr. All Rights Reserved.
Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την WEBMAZE